7de Editie “Fair for Lure & Fly” komt er weer aan!

klik om naar de website te gaan

Vooraankondiging van Hengelsporthuis.com

7de Editie “Fair for Lure & Fly” komt er weer aan!

De zesde editie van de “Fair for Lure & Fly” werd in 2010 voor veel bezoekers een waar “feest der herkenning”. De inmiddels zevende editie van dit onder auspiciën van ons magazine Dé Roofvis te organiseren feestje van kunstaas- en vliegvissend Nederland en Vlaanderen, vindt in het weekend van 3 en 4 september a.s. plaats op het vertrouwde ‘Eiland van Maurik’ in de Betuwe.


Wederom gehouden op het Eiland van Maurik.

Voor de duizenden bezoekers is er op ook op de komende Fair for Lure & Fly weer van alles te zien en te doen. Dit evenement is, zoals iedereen die een vorige editie heeft bezocht zal kunnen beamen, geen gewone verkoop- en informatiebeurs, maar vooral ook een doe-, uitprobeer- en beleef-het-zelf-evenement!

Veel van de deelnemende standhouders zullen de mogelijkheid tot het participeren in demonstraties en proefvaren dan ook graag benutten. De bezoeker kan zich door een breed scala aan gespecialiseerde bedrijven optimaal laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn favoriete discipline binnen het roofvissen of vliegvissen.


Ook zeker een beleef-het-zelf-evenement!

Daarnaast is er een uitgebreid lezingenprogramma, verzorgd door gerenommeerde specialisten en auteurs van Dé Roofvis.

Indoor
Prominente en gespecialiseerde bedrijven (nationaal en internationaal) zullen het indoor plaatsvindende beursgedeelte van het evenement compleet maken. De bezoekers van de Fair mogen zich dan ook verheugen op een keur aan noviteiten, productinformatie en lucratieve aanbiedingen. Net als in de vorige edities zal het aanbod in de beurshallen worden bepaald door groothandels, winkeliers, botenleveranciers, reisbureaus, aanbieders van buitenboordmotoren en vele anderen.


Indoor alles te vinden op het gebied van hengelsport en watersport.

Outdoor
Op het buitenterrein van ruim 25.000 m2 aan het water wordt een levendige activiteitenfair opgetrokken. Deze zal bestaan uit een grootse show van aanbieders van specialistische sportvisboten, buitenboordmotoren en trailers. Daarbij bestaat de mogelijkheid tot proefvaren met een kleine vloot van zo’n 55 deelnemende visboten.


Uitgebreid en actief buitengebeuren.

Sportvisserij Nederland zal op het activiteitenterrein prominent aanwezig zijn met voorlichting en demonstraties. Natuurlijk zijn daarbij ook Vis TV-prominenten Ed Stoop en Marco Kraal van de partij.


Sportvisserij Nederland weer aanwezig met TV-duo Ed en Marco.

Rondom dit spektakel zullen de nodige ludieke wedstrijden worden georganiseerd en is er de mogelijkheid om proef te varen met een specifieke viskano of kajak of juist een bellyboat. Het activiteitenterrein wordt opgefleurd met een sfeervol tentendorp, waar allerlei bedrijfspresentaties en -demonstraties op het programma staan.

Als organisatie hebben wij de inmiddels bekende “tombola” wederom overgedragen aan het Peuterfonds en daarmee zal de opbrengst van de lotenverkoop weer geheel ten goede komen aan deze bewonderenswaardige organisatie.


Opbrengsten van de Tombolaloten geheel ten goede aan Peuterfonds.

Zet ‘m dus alvast in de agenda: Fair for Lure & Fly op 3 en 4 september 2011 op het Eiland van Maurik!


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -