image description

50,- pp korting bij Cordes Travel

Hengelsportbeurs in de jaarbeurs Utrecht, 30-11 en 1 & 2 december, de grootste hengelsportbeurs van de Benelux met meer dan 200 stands en 20.000m2 hengelsportplezier. Cordes Travel visreizen is daar uiteraard, net als alle andere jaren, ook weer aanwezig.

Met een vast team van 8 toppers staan zij elke dag weer klaar om advies te geven over de visreizen, prijzen, locaties, technieken en stekken. Tevens geeft Cordes Travel visreizen 50,- pp korting op een visreis naar IJsland, Nappstraumen, Havoysund, Vesteralen of A Rorbuer. Met 8 medewerkers kan men persoonlijk advies geven, gericht op de wensen vd groep die op dit moment aanwezig is, even persoonlijk met de bezoekers spreken is altijd beter.


De grote 40m2 stand van Cordes Travel visreizen

Maar liefst drie grote full HD TV’s staan op deze grote 40m2 stand, met drie grote balies waar men de stekken en informatie kan laten zien. Op de drie grote televisies worden de mooiste beelden uit oa Noorwegen, IJsland, Zweden, Panama en Canada getoond. Van bijna elk gebied is wel beeldmateriaal, dus kunnen zij prima laten zien hoe de accommodatie er uit ziet, tevens nemen ze zeekaarten mee, kan men meteen zien waar de beste stekken liggen.


Big Fish Klaas met Team Cordes Travel

In 2003 hebben Linda en Raffie hun bedrijf opgestart in Noorwegen, waar anders het “vak” leren dan in Noorwegen zelf ? 8 jaar lang hebben zij honderden sportvissers jaarlijks begeleid tijdens hun visreis en zijn zij beide visgids geweest, als je dan gemiddeld 200 dagen per jaar op het water zit, bouw je een enorme kennis en ervaring op. Het wereldberoemde merk PENN heeft beide ooit gevraagd voor een samenwerking, zo’n wereldberoemd merk als PENN werkt niet met iedereen samen, Penn en Cordes Travel werken inmiddels al 10 jaar prima samen en delen zij kennis en technieken, dat zegt genoeg over de kennis en ervaring van Cordes Travel.


Top materiaal van Penn

In 2011 zijn Raffie en Linda weer terug naar Nederland verhuist om dichterbij hun klanten te zijn, inmiddels hebben zij een prachtig kantoor in het Zeeuwse Colijnsplaat op 200m vh water, daar hebben zij alle ruimte om hun gasten te ontvangen, advies te geven over materialen, technieken en stekken en geeft Raffie prive-les om zo nog beter voorbereid op visreis te gaan, geheel gratis en onder het genot van een hapje en drankje. Deze persoonlijke aanpak wordt enorm gewaardeerd en wordt veel gebruik van gemaakt.


Kantoor Cordes Travel in Colijnsplaat

Cordes Travel staat bekend om service en kwaliteit, zij hebben alle accommodaties zelf bezocht en nemen alleen de beste bestemmingen én visgronden in hun programma, het heeft geen zin om 1000 huisjes aan te bieden waarvan zij zelf weten, dat er een paar bij zijn, waar de visserij slecht is, want niet overal kun je goed vis vangen in Noorwegen, daarom dus een selectie bij Cordes Travel. Bij een aantal accommodaties is trouwens ook een gratis visgids aanwezig die een hele dag met de groep op pad gaat, indien gewenst kan men zelfs een hele week een visgids boeken.


Prachtige grote koolvis

Voor elk budget !

Cordes Travel biedt eerlijke visreizen aan tegen elk budget en geeft daarbij meteen een eerlijke open prijs, die men zelf al kan zien op de website, waar Cordes Travel alle prijzen reeds vermeld heeft. Geen “vanaf” prijzen, geen addertjes onder het gras of prijzen waar een hele waslijst “exclusief” is, nee gewoon open en eerlijke prijzen bij Cordes Travel. Visreizen naar Noorwegen zijn voor elk budget, ook voor vissers die alleen of maar met z’n tweeën zijn een visreis naar Noorwegen hoeft helemaal niet duur te zijn om leuk te kunnen vissen. Ook het vissen in IJsland waarbij men voor 1 week betaald maar 10 dagen verblijft, met 9 volle dagen vissen.


Dikke Noorwegen kabeljauw

Een boeking kan iedereen doen, alleen dan begint het pas, welke materialen neem je mee, welk kunstaas werkt het beste op die locatie, welke hengels, hoe te vissen, hoe kan ik heilbot, kabeljauw of koolvis vangen en hoe navigeer ik mijn boot ? Allemaal vragen die pas na de boeking komen, Cordes Travel helpt alle groepen goed op weg en zo staan de groepen er nooit alleen voor. Het begint al met een boekwerk van 60 pagina’s over het vissen in Noorwegen of IJsland, daarnaast staan zij op beurzen en bij de winkeliers tijdens hun Open Deur Dagen en zoals reeds vermeld geven zij ook gratis prive-les.


Mooie heilbot

Cordes Traveldag

Het grootste Zeevis-evenement van de Benelux en de meest unieke visdag die je kan bedenken ! De Cordes Traveldag (http://cordestravel.nl/cordes-traveldag/is een belevenis en de allerbeste voorbereiding voor je visreis. Op deze dag die door Cordes Travel zelf wordt georganiseerd heeft die dag maar liefst 65 medewerkers die alle vissers advies geven over de locaties waar deze medewerkers zelf al verschillende keren geweest zijn, kennis uit eigen ervaring.

Tijdens deze Cordes Traveldag, die in 2018 bijna 1000 bezoekers trok, worden ook volop lezingen gegeven door de visgidsen die werkzaam zijn bij oa Nappstraumen, Havoysund, Vesteralen en A Rorbuer in Noorwegen. Deze experts delen in een grote zaal met 250 stoelen en een groot scherm al hun tips, trucs en technieken, wie beter dan deze full time visgidsen kunnen je de beste informatie geven ? Tevens krijgt iedereen op deze dag zijn A3 gelamineerde zeekaart met stekken, kofferlabels als men gaat vliegen en hun sportvispakket twv 150,- (Let op, aanmelden voor deze dag is verplicht)


Gezellig druk op de Cordes Traveldag

Iedere groep die een visreis boekt bij Cordes Travel krijgt een sportvis-pakket twv 150,- !! Dat is pas eens een leuk cadeau, samen met de grote A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken, kofferlabels als je gaat vliegen en dan ook nog eens een prachtig sportvis-pakket twv 150,- waanzinnig toch ?


Drukte bij de lezingen

50,- korting per persoon als je boekt op de beurs ! Boek je op de beurs je visreis, dan krijg je maar liefst 50,- pp korting op een visreis naar IJsland, Havoysund, Nappstraumen, Vesteralen en A Rorbuer, de toppers in het programma van Cordes Travel, waar men in Noorwegen ook nog eens een visgids gratis aan boord krijgt voor 1 dag. Wees slim en bereid je vooraf al voor, vraag een prijsopgaaf en geef aan dat je op de beurs wil boeken.

Cordes Travel is inmiddels een begrip in de visreis-wereld, zij staan bekend om hun service en kwaliteit, weten waar ze over spreken en zijn groot geworden door klein te blijven, die bescheidenheid siert hun ook, Cordes Travel is professioneel, eerlijk en betrouwbaar en met hun 15 jarig bestaan kun je met een gerust hart daar een goed georganiseerde visreis boeken naar bv Noorwegen, IJsland, Panama, Costa Rica, Canada of één vd andere landen in hun programma.

Bezoek de website of bezoek hun grote stand op de beurs, www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 368
Willem Moorman -
image description
De DUO Realis Pencil
Willem Moorman -