image description

4street: inspirerende producten voor de sportvisser van NU

Streetfishing is de laatste paar jaar een veel gehoorde term binnen de hengelsport en een van de hot items op dit moment. 

Voor de komende tien jaar zal dit een belangrijke trend binnen het sportvissen worden.

Sportvissers houden van streetfishing, omdat ze hun hobby op een eenvoudige manier uit kunnen oefenen op nabij gelegen visstekken.
 
Alles wat er voor nodig is, is een hengel, wat accessoires, een tas of rugzak en weg ben je!
 
De trend verspreidt zich nu naar steeds meer Europese steden, het was dan ook logisch dat Quantum een productrange zouden ontwikkelen die hierop toegespitst is; toegespitst op de wensen van deze sportvissers.
 
De streetfisher vindt onder het ‘4street’-label de beste producten om deze moderne methode van sportvissen te beoefenen.
 
Bijvoorbeeld, extravagante spinhengels, die vervaardigd zijn van de beste kwaliteit materialen.
 
Succesvolle aassoorten zoals softbaits die gemaakt zijn van Japans, milieuvriendelijk materiaal (EFM) en componenten die geproduceerd zijn van tungsten/wolfram zoals jigkoppen en bullet weights zijn al een rage omdat ze het milieu niet belasten.
 
De doordacht ontworpen range aan tassen en foedralen is niet alleen chic, maar het biedt de sportvisser ook de mogelijkheid om licht bepakt grote stukken water af te vissen. Het segment met klein materiaal is ontworpen om succesvolle onderlijnen van te kunnen vervaardigen, zoals de Carolina of Texas rig, montages waarmee ook op veel beviste wateren nog vis gevangen kan worden.
 
De producten zijn beschikbaar vanaf half mei. 
 
Je vindt 4street op social media op de onderstaande pagina’s:
Facebook: facebook.com/4streetfishing
Instagram: instagram.com/4street_fishing
 
Je kunt de catalogus hier inzien en downloaden: https://issuu.com/zebco-europe/docs/4street_nl