image description

400,- korting Noorwegen

De groepen van Cordes Travel zijn weer volop aan het vissen in Noorwegen en IJsland en gelukkig allemaal zonder problemen. Cordes Travel heeft het de laatste maanden heel erg druk gehad en dat is dan nog eens heel zacht uitgedrukt natuurlijk, logisch met zoveel vissers die jaarlijks bij Linda en Raffie Cordes hun visreis boeken.

Hoe meer vissers hoe drukker je het hebt natuurlijk, maar Cordes heeft alles onder controle en is een gezond bedrijf, dus zij redden het wel.

De vangsten in IJsland zijn geweldig, volop kabeljauwen boven de meter, er zijn al kabeljauwen ruim boven de 20kg gevangen, een groep belgen ving er eentje van 22kg. Ook worden er dikke vette grote koolvissen gevangen wat natuurlijk een waanzinnige sport is, de roodbaars kun je ook goed vangen, maar die geeft weinig sport. De zeewolf is er ook nog steeds, al loopt het zeewolf-seizoen tegen het einde, grootste zeewolf was 113cm !


21kg kabeljauw uit IJsland

Tja en dan Noorwegen, daar zijn de vangsten helemaal top, bij de beste visgebied van Noorwegen, A Rorbuer Lofoten, zijn er dit seizoen al 8 heilbotten boven de 2m gevangen, waarvan de langste 235cm (+/- 181kg) Maar het is niet alleen hele grote heilbot die er gevangen wordt, ook heel veel kabeljauw en grote koolvissen, waar dit ook bekend om staat. Verder in Noorwegen ook heel veel goede berichten, prachtig weer, weinig wind en heel veel vis en daar kom je voor natuurlijk.

Door de vele omboekingen en ook annuleringen, vooral vanuit Duitsland en Zweden zijn er weken vrij gekomen bij A Rorbuer, Nappstraumen, Havoysund en Vesteralen en daarom mag Cordes Travel in opdracht van Nordic Sea Angling 400,- korting geven op een visreis voor dit jaar en men mag gratis gebruik maken vd drijfpakken, tel je dat bij elkaar op heb je al snel 480,- korting bij 4 pers. 400,- korting is toch een flink bedrag op zo’n visreis.

De accommodaties hierboven behoren tot de top in Noorwegen, grote snelle 23.5ft visboten met 150pk en twee grote schermen voor GPS/plotter en eentje voor de dieptemeter/fishfinder.  Maar niet alleen de boten, ook de service vd visgids ter plaatse die elke dag klaar staat voor tips, stekken en trucs en één dag gratis met de groep mee aan boord gaat, is hier TOP, dan is er ook nog een kleine viswinkel aanwezig voor materialen, tegen dezelfde prijzen als in NL. Drijf/warmtepakken kun je dus gratis gebruiken (normaal 40,- pw) en er kunnen hengels gehuurd worden. Grijp je kans en ga dit jaar nog vissen in Noorwegen !

Nog nooit in Noorwegen wezen en altijd al van gedroomd ? Neem dan eens contact op met Cordes Travel visreizen, sinds 2003 verzorgen zij visreizen over de hele wereld en staan al jaren bekend om hun service en kwaliteit. Linda en Raffie zorgen er voor dat de vissers geheel voorbereid op visreis gaan, men krijgt een 60 pagina dik PDF over "hoe te vissen in Noorwegen” boordevol informatie over materialen, kunstaas, stekken, dieptemeters, heilbot en ga zo maar door en kan men gratis op prive-les komen bij Cordes Travel op kantoor met je eigen vismaten om daar goed voorbereid te worden voor een visreis. Kortom bij Cordes Travel ga je nooit onvoorbereid op visreis, zij helpen je écht op weg.

Voor beginners, amateurs, experts en vissers die gezelligheid zoeken zijn er de Penn Festivals, deze groepsreizen zijn alleen met Nederlandse en Belgische sportvissers en zijn onder begeleiding van Linda en Raffie die er de hele reis bij zijn, ook op het water. Tevens zijn er die week ook 2 of 3 visgidsen aanwezig die alle vissers voorzien van de beste tips, technieken en stekken. Je hebt je eigen huisje, je eigen boot, je hoeft niets te delen met een andere groep, boten worden niet gewisseld en je bent vrij om te gaan en staan waar je wil, bijna alles mag en bijna niets moet, een week vol met vissers die allemaal dezelfde taal spreken en waar het vissen voorop staat. Er zijn geen geheimen en iedereen helpt elkaar en dat is al sinds 2004 een heel groot succes.

Meer informatie over deze bestemmingen op de website van www.cordestravel.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Malediven! Nieuwe locatie Visreis.nl
Willem Moorman -
image description
Weerspiegeling 81 : Rare tijden.
Willem Moorman -