3e Penn Grevelingen Tournament

3e Penn Grevelingen Tournament

D.Z.V “de Eurovissers organiseren op zaterdag 8 januari 2011 i.s.m. Pure Fishing Benelux, bekend van o.a. Penn, Abu, Berkley en Shakespeare, Topsy Baits en ons maandblad Zeehengelsport, voor de 3e keer het Penn Grevelingen Tournament, een bootwedstrijd op 7 grote boten op de Grevelingen.

Dit jaar zal de gehele opbrengst ten goede komen van de stichting “Opkikker” die kinderen met een ernstige ziekte een onvergetelijke dag bezorgt. Voor informatie zie
www.opkikker.nl


De stichting “Opkikker” die kinderen met een ernstige ziekte een onvergetelijke dag bezorgt.

Als organisatie hopen we dat we de meest slechtste weersomstandigheden zoals afgelopen jaar, achter ons hebben gelaten en op hopen tevens op een grote deelname van jullie. Maximaal 195 deelnemers kunnen er meedoen waarvan de minimum leeftijd 16 jaar moet zijn.

Om de prijsuitreiking te bespoedigen zal de vis niet meer gewogen worden, maar volgens een maattabel worden gewaardeerd met een puntenaantal per vis.


Waardering vanaf minimum maat. Maten naar boven afronden vanaf minimum maat dus b.v. wijting van 26.9 is niet maats!! Bij gelijke punten gaat het aantal gevangen stuks voor, bij gelijk anatal vissen en punten degene met de grootste vis                

De korpsenuitslag zal niet meer worden bepaald door het totaalgewicht van het korps, maar op een eerlijker manier door bootklassering. Inschrijvingen per 1 september 2010 op de website van de Eurovissers:
www.eurovissers.nl en klik op het Penn logo rechtsboven op de startpagina. De openbare loting zal op woensdagavond 5 januari plaatsvinden in de bar van Zalencomplex “de Dorpstienden” te Ouddorp om 19.00, iedereen is daarbij van harte welkom!

               

Na afloop van de wedstrijd een supertombola met prachtige prijzen en tevens een verloting van een kanjer van een prijs op je persoonlijke deelnamenummer!   

Namens de organisatie: Tom Brasser, Gerard de Jong, Arjan van Drunen, Willem Buitedijk en Arthur van Tienen.          

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -