€ 300 euro besparen doe je zo!

Persbericht MacFishing

€ 300 euro besparen doe je zo!

Afgelopen week was Mac Fishing op zakelijk bezoek bij Geoff Anderson in Kopenhagen. Ze waren zeer onder de indruk wat Geoff Anderson specifiek op het gebied voor de sportvisserij en outdoorkleding ontwerpt en produceert. Hier wordt uitsluitend met duurzame en gecertificeerde materialen gewerkt en de meeste producten worden in Europa gefabriceerd.

Nu vroeg Mac Fishing of zij ook een specifiek warmtepak in hun assortiment hebben. Hun designer Morton Vihlmann liet toen de ‘Dozer’ warmtejas zien met de bijbehorende ‘Urus’ broek. Een fantastisch warmtepak met een uniek design, geheel gevoerd met Polartec fleece en ook nog eens met een perfecte pasvorm. Mac Fishing was - en is nog steeds - onder de indruk!

Om Geoff Anderson wat meer toegankelijk te maken voor het bredere visserspubliek, heeft Mac Fishing  een éénmalige deal gemaakt: een topklasse product voor een middenklasse prijs! Een warmtepak voor een Geoff Anderson onwerkelijke prijs, maar alles staat in het kader van Geoff Anderson-promotie in de BeNeLux. Nu dus een Dozer Jacket en Urus broek nu voor de promotieprijs van € 199,50! (Normale adviesverkoopprijs is € 499,50). Er kleeft echter één nadeel aan deze deal: er is een beperkte voorraad, dus op = op!

Voor meer informatie, ga naar macfishing.nl