image description

2e workshop was een groot succes!

Tja daar doe je het tenslotte allemaal voor. Lachende gezichten, dikke boemen en supersport tijdens mijn  2e workshop afgelopen zaterdag. Geweldig, de ploeg deelnemers kwamen  vrijwel allemaal uit Den Bosch.


Tijdens mijn workshop van afgelopen zaterdag werden er wederom mooie zeebaarzen gevangen!

Ze hadden al meerdere keren op zeebaars gevist  met de dobber en steekzagers. Nu hadden ze hun zinnen gezet op die allereerste dikke boem op een "stukkie" plastic. Na een korte introductie met alle info over het Europoortgebied gingen de eerste shads richting horizon. Alle ingrediënten voor die eerste boem waren volop aanwezig. Ondanks dat duurde het toch best wel ff voordat de eerste zeebaars zich vergreep aan een witte shad.


Ruud ving zijn eerste zeebaarzen ooit aan de shad!

Maar het was dan ook wel meteen een mooie stekel van ruim 55 cm. die na een pittige dril kon worden geland. "Zo dan dat is echt vet" wat een dreun kreeg ik op mijn hengel direct gevolgd door een ongelooflijke run aldus de enthousiaste deelnemer! Echt helemaal te gek nu begrijp waarom dat zeebaarsvirus zo besmettelijk is! Nog geen minuut later was zijn maatje aan de beurt. "Zo dan wat een superaanbeet....."karperoutfit te koop" ook initiatiefnemer Ruud Knoester deelde mee in de vreugde en wist maar liefst 3 mooie zeebaarzen te foppen.


Een Ierse deelnemer met zijn eerste Nederlandse zeebaars!

De mannen tikten net de dubbele cijfers niet aan. Na de workshop konden de mannen het niet laten en zijn ze met hun eigen materiaal nogmaals de pier op gegaan met als resultaat nog 3 mooie zeebaarzen. Hoe bedoel je zo'n workshop werpt direct zijn vruchten af!


2 mooie baarzen binnen 5 minuten hoe bedoel je zo'n workshop werpt snel zijn vruchten af!


Na een biertje en overleg gingen de mannen toch nog even een uurtje terug met als resultaat een aantal leuke baarzen!

.........................................................................................................................................................................................................................................................

Wil ook jij de kans maken om de eerste zeebaarsaanbeet van je leven scoren schrijf je dan in voor zón leerzame cursus. Ik garandeer je dat je binnen een tijdsbestek van 4 uur alle ins en outs van deze supervisserij onder de knie hebt zodat je  met je opgedane kennis overal langs de kust terecht kunt. Ik heb voor a.s zaterdag 25 mei nog enkele plaatsen vrij. Kijk voor alle info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur me een mailtje Joopvis@caiway.nl bellen kan natuurlijk ook.0031(0)62001 6129.

Stekel ze.

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Weerspiegeling 30: Twee zielen, twee gedachten.
Willem Moorman -
image description
De Hengelsport en Botenbeurs te Utrecht 2019
Willem Moorman -
image description
Poldersnoeken!
Willem Moorman -