29 Oktober 2011: Shimano Trigger X-dag

Persbericht Trout team

29 Oktober 2011: Shimano Trigger X-dag

29 Oktober a.s. wordt er op forellenvisvijvers ‘De Bieste Oevers’ een Shimano Trigger X-dag georganiseerd. Op deze dag presenteert Peter Negerman samen met Ben Willems, eigenaar van De Bietse Oevers, de nieuwe hengels van Shimano, de Catana Shaking Trout en de vernieuwde Alivio Super Sensitive.

Maar ook op het gebied van molentechnologie kunnen we ons hart weer ophalen. Op deze dag kunt u de Aernos molen bewonderen, een perfecte molen voor de forelvisserrij, en vislijnen zoals de Antaris Silk Shock en de Technium Spinning, die het overigens zeer goed doen in de forelwereld. Hiervoor zijn weer nieuwe lijnen voor in de plaats gekomen waaronder de Aspire Silk Shock.

En dan hebben we nog de nieuwe ‘bait former’ van Trigger X. Hiermee maak nu je eigen wasmotlarve van deeg. Het voordeel hiervan is dat je eindeloos kunt varieren met kleuren en life baits. Op de dag zelf wordt er een koppelwedstrijd georganiseerd. Peter Negerman en Ben Willems vormen samen een koppel. Mochten deze twee kanjers in de prijzen vallen, dan wordt deze prijs uiteraad verloot onder de deelnemers van deze dag.

Op deze dag kun je niet aleen maar dingen zien, maar er zijn ook speciale Shimano-aanbiedingen. Dit is een unieke kans om zo met flink wat korting aan je hengel of molens te komen. Hou de website www.deforelvisser.nl in de gaten voor de aanbiedingen. Uw bent van harte welkom! Voor meer info: www.bietse-oevers.nl.

ANDEREN LAZEN OOK