22 en 23 januari 2011: Kunstaasweekend bij Rentenaar

Persbericht Rentenaar hengelsport

22 en 23 januari 2011: Kunstaasweekend bij Rentenaar

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het kunstaasweekend dit jaar in onze nieuwe winkel gehouden. Door de unieke ligging aan de Zaan kun je vanaf onze steigers direct het kunstaas aan de tand voelen. Ook zullen er diverse boten liggen om even een korte dropshot- of verticaalsessie te ervaren. Op deze dag kunt u ook een demonstratie zien van een unieke Aluminium opvouwbaar drijfplateau.

Diverse groothandels laten hun nieuwste producten zien waaronder Yaris Sports, Fox, PML, Marcraft, Ultimate, Qbaits. Bertus Rozemeijer zal zaterdag aanwezig zijn en productinformatie geven over de ITT collectie en een dialezing geven. Op zondag geeft Dietmar Isaiasch van Fox Rage uitleg of de Serie RAGE kunstaas. Tevens een dialezing en demonstratie. Ook het Ultimate roofvisteam zal deze dag aanwezig zijn en toont onder andere de nieuwe serie kunstaas voor 2011.


Marcraft visboten is met meerdere modellen aanwezig op het kunstaasweekend. Stap eens in en ervaar… 

Naast diverse speciale aanbiedingen hebben we aan onze 20 meter lange kunstaaswand voor iedere visser wel iets hangen. Het blad Rovers zal ook aanwezig zijn en ook is Herman Molenaar van FisHerman Ierland weer van de partij. Ook is er de mogelijkheid om een lekker broodje te nuttigen of iets te drinken.

Kortom, het wordt weer een gezellig weekend dat je als roofvisser niet mag missen. Voor meer infomatie klik hier