21 mei a.s.: Trigger X-workshop bij De Boshoek

Persbericht Shimano

21 mei a.s.: Trigger X-workshop bij De Boshoek

Het Shimano Trout Team geeft op 21 mei 2011 weer een super workshop waar je terecht kunt met al je vragen over het forelvissen. De workshop wordt dit keer gehouden op forellenvisvijver de Boshoek, gelegen in Drenthe in de buurt van Hoogeveen vlak bij het dorpje Elim.

De forelvisserij is in een razend tempo populair aan het worden en de ontwikkelingen kunnen dan ook niet uitblijven. Mark Dereij is naast de trotse eigenaar van forellenvisvijver de Boshoek, tevens een fanatiek forelvisser. Mark vist zelf al heel wat jaartjes mee op de Nederlandse kampioenschappen forelvissen, zowel met de werphengel als met de vliegenhengel.

Speciaal voor de forelvissers heeft Mark samen met het Shimano Trout Team deze workshop samengesteld. Peter Negerman en Rob Hens zullen op deze dag de nieuwste technieken voor het vangen van forel demonstreren. Peter Negerman zal die dag het Tremarella-vissen onder de aandacht brengen. Deze manier van vissen is in Italië ontstaan en is daar dé manier om forel te vangen.

Wat betreft het vissen op zalmforel hebben we natuurlijk Rob Hens erbij. Als er één forelvisser is die dit tot een ware kunst heeft verheven, dan is het Rob wel. Natuurlijk geven de jongens ook weer de Trigger X-workshop. Hier laten zij zien hoe het optimale resultaat uit de Trigger X-foreldeeg en gel kunt halen.

Maar ook de nieuwste snufjes op het gebied van molens en hengels worden hier getoond. Vis samen met één van de teamleden en beleef het gevoel van het forelvissen met het juiste gereedschap. Shimano stelt drie hengelsets ter beschikking die verloot worden onder de bezoekers, dus mis deze kans niet en verrijk je kennis. Forellenvisvijver de Boshoek en het Shimano Trout Team heten u van harte welkom.

 

ANDEREN LAZEN OOK