image description

21% korting op 22.500 producten!

De Super Sale Dagen zijn begonnen. Dat betekent dat je vanaf vandaag 4 dagen lang profiteert van 21% directe korting op zunnebeld.nl en bij ons in de winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Ben jij nog op zoek naar visspullen voor het nieuwe seizoen? Dan is dit het moment om je slag te slaan!

 

 

De Super Sale Dagen
Ook dit voorjaar vieren we bij Zunnebeld de ‘Super Sale Dagen’. Traditiegetrouw ontvang je van ons 21% korting op je hele bestelling. Je leest het goed, je hele bestelling! Met meer dan 22.500 producten en meer dan 150 verschillende merken op het gebied van hengelsport grijp je nooit mis. En hebben we toevallig iets even niet in huis, dan bestellen we het voor je met dezelfde korting. Daar doen we bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Hengelsport, Dieren en Aquarium
Bij ons in de winkel in Zwolle vind je niet alleen maar visspullen. Wij hebben ook een breed assortiment voor je huisdier(en) en je aquarium(s). Aangezien deze kortingsactie voor al onze producten geldt, ontvang je ook hier 21% korting op alles wat je koopt. Je hebt nu meteen een goede reden om onze winkel eens van dichtbij te bekijken.

De service van Zunnebeld
Bij Zunnebeld hebben wij service heel hoog in het vaandel staan. Wij zien het liefst alleen maar  lachende gezichten. Klanten geven ons daarom ook 4,8 uit 5 sterren.

Zo leveren wij alles direct uit voorraad. En bestel je voor 16:00 uur? Dan gaat je bestelling dezelfde dag nog op de post zodat jij het de volgende werkdag al in huis hebt. Bestellingen boven de 50 euro versturen wij helemaal gratis en ben je niet tevreden met je bestelling, dan ontvang je binnen een week het hele aankoopbedrag terug op je rekening.

Vragen over de Super Sale Dagen?
Heb jij nog iets te vragen over de kortingsdagen van Zunnebeld? Neem dan even contact met ze op via de onderstaande gegevens. Hun specialisten helpen je graag verder.

Hengelsport Zunnebeld:

  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, vaste lage prijs artikelen en Top Deals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 21% korting.

    Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot maximaal 10 dagen. Wij vragen hiervoor je begrip.