2 Topaanbiedingen bij Kuperus

klik om de website van Kuperus te bezoekenPersbericht Kuperus Hengelsport

2 Topaanbiedingen bij Kuperus

Wij hebben wederom een tweetal topaanbiedingen voor u! Eén daarvan is de Jrc Sti-R Bivvy. Deze Bivvy is een model dat bekend staat als ‘1,5-persoons’; genoeg ruimte voor een stretcher en al uw materiaal.

Voorzien van 3 Aerospace-Grade 6061 aluminium baleinen en een tentdoek dat bestand is tegen een waterdruk van 10.000mm. Alle naden zijn geseald, dus 100% waterdicht. Dit model is zeer snel op te zetten en staat als een huis!

Wordt standaard geleverd met een demontabel ‘Heavy Duty’ grondzeil, een set T-haringen en 3 Tension Bars (koppelbuizen voor tussen de baleinen van de tent; op deze manier staat de tent zeer, zeer stabiel). Afmetingen: 250 x 240 x 135cm (BxDxH). Van € 239,00 voor slechts € 175,00 OP=OP!

En dan als tweede aanbieding de Delkim Nite Lite Illuminated Visual Indicator. De Nite Lite hangers kunnen continu blijven branden en vervangen zodoende de functie van betalights. Wordt geleverd met heldere kapjes en zonder lijnclip en gewichten (meeste andere merken zijn passend; o.a. Solar). Van € 32,50 voor  € 17,50 per stuk.

Meer informatie? Kijk op : Hengelsport Kuperus