1ste Robby Fish Festival

klik om naar de website te gaanVerzorgd door Robbyfish.be

1ste Robby Fish Festival

Als inrichters van de 1ste Robby Fish Festival hebben wij de eer en het genoegen U uit te nodigen op deze internationale zeehengelwedstrijd, die doorgaat vanuit de jachthaven van Blankenberge op zaterdag 21 mei 2011. De inrichting en organisatie wordt verzorgd door de Robby Fish Zeehengelclub of RZC.

Om dit nieuw initiatief te promoten gaan wij zorgen voor een prachtige prijzentafel ter waarde van minimum € 2500. Een Zilveren Haak wordt ter beschikking gesteld door Zeehengelsport voor de eindoverwinnaar. us niet te missen. Hopelijk kunnen wij rekenen op een talrijke opkomst.

U kan zowel individueel inschrijven als per team van 5 vissers tem 16 mei. Het inschrijvingsgeld bedraagt per persoon € 60 zonder aas. nschrijvingen die niet betaald zijn op de dag van de boottrekking komen niet in aanmerking.

De boottrekking heeft plaats op vrijdag 20 mei om 18.00 te Robbyfish Hengelsport, fortbaan 68, 2160 Wommelgem (wegbeschrijving zie www.robbyfish.be). Op zaterdag 21 mei verwachten we u om 7u in ‘Het Kapiteintje’, om uw  wedstrijdstrijdkaart af te halen.

Er wordt gevist volgens de reglementen van het V.V.B.Z. en onder bescherming van de Belgische Confederatie Zeehengelen. De prijsuitreiking heeft dezelfde dag plaats omstreeks 19 uur in café Boulevard 25. Het aantal deelnemers is beperkt: de eerste ingeschreven krijgen voorrang. Alvast bedankt voor uw inschrijving en hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en zien we elkaar op 21 mei.

Meer info: www.robbyfishzeehengelclub.be

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -