16 Oktober 2010: ‘Berkley-Smallert dag’

klik om naar de website te gaanPersbericht Pure Fishing

16 Oktober 2010: ‘Berkley-Smallert dag’

In samenwerking met Recreatiepark ´t Smallert en Beet Magazine organiseren wij op 16 oktober van 10.00 - 17.00 uur de ‘Berkley-Smallert dag’. Dit is een happening voor het hele gezin waarbij de opbrengsten naar het goede doel gaan. Het goede doel is The Fishing Dutchmen.

The Fishing Dutchmen zetten zich met name in voor jeugdvissers die een wens in vervulling willen laten gaan. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de stichting ‘Doe Een Wens’ en stichting ‘De Opkikker’. Reden temeer om dit evenement te bezoeken. Het programma voor deze bijzondere dag heeft iets te bieden voor het hele gezin; voor vader, moeder en de kinderen.

Een greep uit programma
Er zijn workshops visfileren, visroken, vliegbinden, werpen met de vliegenhengel, demonstraties forelvissen (werphengel en vliegenhengel). Daarnaast zijn er de hele dag rondleidingen in de kwekerij, de kaarsenmakerij enzovoort. Er is een grote speeltuin voor de kinderen, er wordt precies uitgelegd hoe je een forelhengel moet optuigen en ga zo maar door.

Dan is er natuurlijk het wedstrijdelement voor de forelvisser zelf. Er zijn sessies van anderhalf uur waarbij er over de hele dag genomen in totaal 600 vissen worden uitgezet. De gevangen vis mag meegenomen worden en aan het eind van de dag vindt de prijsuitreiking plaats. De winnaars zijn uiteraard degene die de meeste vis hebben gevangen. Deze happening wordt officieel geopend door 2 bekende Nederlanders. De namen worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Kosten
De entree is € 5,00 per persoon, inclusief een welkomstdrankje en een lootje voor de loterij aan het eind van de dag. Met andere woorden, voor € 5,00 krijg je een lot voor de loterij, een drankje, rondleidingen, diverse workshops. Bovendien mag je de gevangen vis meenemen en maak je tevens kans op mooie prijzen. Uiteraard gaan de opbrengsten naar het goede doel.

Kortom, zeer zeker de moeite waard!