15.000 vissers bij Visdeal.nl en lancering van Duitse versie

Persbericht VisDeal.nl

15.000 vissers bij Visdeal.nl en lancering van Duitse versie

klik om aan te meldenWe kunnen sinds deze week bekend maken dat er 15.000 hengelsporters zijn aangesloten bij Visdeal.nl. Deze hengelsportliefhebbers blijven iedere dag op de hoogte van de deals die we dagelijks aanbieden.

We blijven ons best doen om goede hengelsportproducten aan te bieden en naarmate meer leden zich aansluiten, des te beter dit zal gaan.

Om die reden hebben we besloten om naast Nederland en België ook een Duitse versie van Visdeal op te starten. Daar heet de site Fischdeal.de en is deze week gelanceerd. Wie bieden daar voorlopig nog geen producten aan, maar dat duurt niet lang meer. Overigens worden dezelfde deals die we in Nederland aanbieden, ook in Duitsland aangeboden, dus het heeft geen zin om je daar in te schrijven.

Visdeal.nl en Fischdeal.de, hoe nu verder…
Om goed voor de dag te komen en alles gedegen aan te pakken, zijn enkele Duitse medewerkers aangenomen. Het doel is om het ledenbestand te laten groeien, zodat we betere afspraken kunnen maken met de leveranciers en deze kortingen weer kunnen doorspelen aan jou.

We hebben een aantal leuke partners gevonden in Duitsland, zodat we de groei zeker ook daar kunnen stimuleren. Naast Duitsland blijven we uiteraard ook erg gefocust op Nederland. Zo komt er een leuk interview in de Telegraaf en zullen we met regelmaat de komende periode in Het Visblad te zien zijn. Tevens staan we ook op de Hengelsportbeurs in Utrecht in het weekend van 11, 12 en 13 november.

Doe mee!
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Visdeal.nl door enkel je e-mail adres in te vullen en mis geen enkele deal meer. Je kunt je gratis aanmelden via
www.visdeal.nl