image description

15% korting tijdens de ‘Vakantie Voordeel Week’

De Vakantiegeld Voordeel Week is begonnen en dus profiteer je vanaf vandaag een week lang van 15% directe korting op meer dan 24.000 hengelsport producten. Heb jij je vakantiegeld al in huis dan kun je er zeker van zijn dat je het maximale krijgt voor je zuurverdiende centen.

Online en in onze winkel

Natuurlijk ontvang je deze korting niet alleen op zunnebeld.nl maar ook in onze stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Naast hengelsport verkopen wij daar ook alles voor je aquarium en je huisdieren. Ook over deze producten ontvang je 15% directe korting aan de kassa.

Service van Zunnebeld

Zunnebeld staat al jaren bekend om haar fantastische service. Op hun overzichtelijke webshop vind je alle nieuwe producten als eerste. Plaats je je bestelling voor 16:00, dan doen wij het dezelfde dag nog op de post. Betalen kan op de manier zoals jij dat het fijnst vindt en bestellingen boven de 50 euro worden helemaal gratis verzonden. Ben je niet tevreden met je bestelling, dan ontvang je binnen 14 dagen het hele aankoop bedrag terug op je rekening. Daar doen ze bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.


 

SHOP NU

Korting scoren? Surf snel naar zunnebeld.nl of breng een bezoekje aan ons winkel. Deze actie loopt nog t/m 1juni 2019. Voor vragen kun je ons altijd mailen naar info@zunnebeld.nl (link: mailto:info@zunnebeld.nl) bellen op het nummer 038 - 421 58 97

LINK: ZUNNEBELD.NL

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, vaste lage prijs artikelen, de producten van Fiiish en TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 15% korting. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot maximaal 10 dagen. Wij vragen hiervoor je begrip.

ANDEREN LAZEN OOK