15% korting bij Fauna Hengelsport op het gehele assortiment

Persbericht Fauna Hengelsport

15% korting bij Fauna Hengelsport op het gehele assortiment 

Op zondag 28 september kunt u bij Fauna Hengelsport tussen 10:00 en 17:00 profiteren van 15% directe kassakorting op het gehele assortiment! Daarnaast organiseert Fauna Diertotaal wederom het inmiddels beroemde Dierendagfestijn, een spetterende dag voor het gehele gezin!

Heeft uw kind altijd al eens op een kameel willen rijden? Bent u wel eens getuige geweest van een schitterende roofvogelshow? Bent u ook zo benieuwd in welke gezondheid uw huisdier eigenlijk verkeert en heeft u uw dier al eens op de gevoelige plaat laten vastleggen door een professionele dierenfotograaf?

Al deze dingen en nog veel meer kunt u deze dag beleven tijdens het gigantische Dierendagfestijn van Fauna Diertotaal! Als klap op de vuurpijl is er voor de kinderen ook nog eens gratis ijs verkrijgbaar!





Over Fauna Hengelsport
Het winkelpand van Fauna Hengelsport is op het bedrijventerrein Dombosch in Raamsdonksveer gelegen, op steenworp afstand van de A27. Aan de voorzijde van de winkel bevindt zich een zeer grote parkeerplaats die ruimte biedt aan vele auto’s en boten. Met een oppervlakte van ruim 1200 m² vindt u bij Fauna Hengelsport gegarandeerd wat u zoekt.

Fauna hengelsport heeft voor elke tak de hengelsportbranche een enorm assortiment en bovendien ervaren personeel in huis. Deze medewerkers staan altijd klaar om u van passend en deskundig advies te voorzien. Wat ons betreft reden genoeg om op zondag 28 september naar het altijd gezellige zuiden af te reizen!

Adresgegevens:
Oeverkruid 20              
4941 VV  Raamsdonksveer              
tel:  0162 - 51 33 08                            
info@hengelsportfauna.nl
www.hengelsportfauna.nl

Meer informatie over deze geweldig leuke dag vindt u in de onderstaande folder.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -