14 november 2010: Grote TFT-finale

Persbericht Hengelsport Kruidenier

14 november 2010: Grote TFT-finale

De TFT Trout Serie A heeft dit jaar vele forelvissers geïnspireerd. Meer dan 500 deelnemers uit Duitsland en Nederland hebben zich bij de 11 TFT wedstrijden aangemeld. De interesse was zeer groot, ca. 4.000 tot 5.000 toeschouwers hebben de TFT Tour bezocht. Op zondag 14 november 2010 is de grote finale in Millerscheid in Duitsland waar TFT eveneens alle TFT Trout Serie A  deelnemers, sponsoren en bekenden wil bedanken.

U kunt de Tremarella visserij live meemaken
Tijdens deze dag vindt om 9.00 uur een 4 uur durende demonstratie plaats waaraan ook de Italiaanse forelkampioen Gino Soffritti met zijn Team deelneemt. De ideale gelegenheid om te zien hoe de 32 beste forelvissers van de TFT Trout Serie A 2010 de fijne kneepjes van de Tremarella-visserij demonstreren. Vele bekenden uit de forelvisserij zullen te gast zijn waaronder vertegenwoordigers en sponsoren van de bekende bedrijven.

Het programma is ongekend voor de forelvissers
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u diverse leveranciers bezoeken waaronder de firma Berkley die in het Berkley Trout Infocenter de nieuwste producten van 2011 toont. Diverse experts geven tips over het roken van forel en op de TFT Event-Shop wordt door specialisten de Tremarella techniek gedemonstreerd. Hier kan men zien hoe deze techniek succesvol wordt toegepast voor het vissen op forel. Ook worden de laatste nieuwigheden uit Italië getoond.

De gehele dag is er een bekende DJ aanwezig die zorgt voor een geweldige stemming met prachtige muziek en er is een mega tombola waarmee men prachtige prijzen kan winnen. Om 19.00 uur is er een grote vuurwerkshow, gevolgd door een after-party in de TFT tent. Zorg ervoor dat u deze finale niet mist, TFT zal zich verheugen op u komst.

Locatie: Angelanlage Millerscheid  - Millerscheid 8a – 53809 Ruppichteroth in Duitsland.

Voor meer info www.teamtft.de of  www.millerscheid.de

 

ANDEREN LAZEN OOK